Uw Carrière

Inschrijven voor kandidaten

We zouden graag uw curriculum vitae ontvangen.  Gelieve uw CV als een pdf of Word document toe te voegen aan uw e-mail. Vermeld hierbij de volgende gegevens in uw e-mail: contactgegevens, opleidingsniveau, functiegebied en sector, informatie over uw huidige werksituatie, salarisindicatie en ambities. De consultants van YESS lezen het zorgvuldig en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre uw achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die YESS normaliter in portefeuille heeft. U zult hierover terugkoppeling ontvangen.

Wij verzekeren u dat de informatie die u aan ons verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en dat deze niet aan derden ter kennis wordt gebracht zonder uw voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming.

 

De YESS aanpak

Vermeld de volgende gegevens in uw e-mail:

  • Contactgegevens
  • Opleidingsniveau
  • Functiegebied en sector
  • Informatie over uw huidige werksituatie
  • Salarisindicatie
  • Ambities

100 Days

Bij een nieuwe functie zijn de eerste 100 dagen van groot belang. Of een professional zich succesvol zal ontwikkelen binnen de nieuwe organisatie hangt vaak af van deze dynamische periode. Deze recent door YESS geplaatste kandidaten vertellen in 100 seconden over hun motivaties, bevindingen en ambities tijdens hun eerste 100 dagen.

An Moorman
Policy Advisor Venture Capital NVP

Hugo Bongers
Head Digital Impact Fund ABN AMRO

Titus Tielens
Manager Business Case & Financing PALLAS

Jantien Aerts
Programme Director Coöperatie 2020 FloraHolland

YESSJOBSS

YESS ondersteunt toonaangevende organisaties bij het identificeren van ondernemende, hoogopgeleide en ambitieuze kandidaten. Op verzoek kunnen we ook specifieke searches doen naar uitsluitend vrouwelijke of multiculture kandidaten. Om een idee te geven van de actuele opdrachten die wij momenteel in onze portefeuille hebben, kunt u hier de vacante functies bekijken. Omwille van vertrouwelijkheid staan niet alle opdrachten op onze website.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vacature kunt u uw motivatie en curriculum vitae per e-mail naar contact@yessboercroon.nl sturen.

DPD Nederland – HR Director

Voor DPD Nederland zijn we op zoek naar een ervaren en strategisch sterke HR Director die de HR organisatie mee-ontwikkelt met het sterk groeiende bedrijf.

Lees verder...

DPD Nederland – Manager F&A

Voor onze klant, een internationaal sterk groeiende organisatie gevestigd in het zuiden van Nederland, zijn we op zoek naar een ambitieuze en pro-actieve manager die de afdeling F&A zal aansturen en professionaliseren.

Lees verder...

DPD Nederland – Business Controller

Voor onze klant, een internationaal sterk groeiende organisatie gevestigd in het zuiden van Nederland, zijn we op zoek naar een ambitieuze en pro-actieve Business Controller.

Lees verder...

Marketing Lead

Voor onze opdrachtgever, een ontwikkelaar van interactieve software gericht op het basisonderwijs, zoeken wij een Marketing Lead.

Lees verder...

Sales Directeur

Voor de Nederlandse tak van een internationaal actieve organisatie in de maakindustrie zijn wij op zoek naar een ambitieuze en verbindende Sales Directeur.

Lees verder...

Head of Group Accounting & Tax

For our client, HES International, we are looking for an experienced and technically skilled Head of Group Accounting & Tax at its Head Office in Rotterdam.

Read more...

Principal / Director Nederland

Voor onze klant, een dochteronderneming van BCG die momenteel actief is in meerdere Europese landen, zijn wij op zoek naar een Principal / Director Nederland om de Nederlandse organisatie op te zetten en uit te bouwen.

Lees verder...

Boer & Croon – Manager Finance & Technology

Voor Boer & Croon zijn wij op zoek naar een Manager Finance & Technology die diverse rollen binnen optimalisatie- en transformatievraagstukken die spelen op de CFO-agenda zal vervullen.

Lees verder...

Partner Publiek Domein – Boer & Croon

Boer & Croon Executive Management (Boer & Croon) is een toonaangevend managementbureau. Ontstaan vanuit haar sterke interim management specialisatie op topniveau heeft Boer & Croon zich ontwikkeld tot aanbieder van een breed pakket van diensten en proposities, waaronder diverse management solutions, herstructurering, programma management, interim management en executive search. Om haar marktpositie in de publieke sector te versterken is Boer & Croon op zoek naar een pragmatische en commerciële Partner Publiek Domein.

Lees verder...

Coaching

Executive Coaching

Voor de serieuze en ambitieuze professional die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen is een doelgericht coachingstraject zeer waardevol. Een externe coach voorziet de professional van creatieve inzichten en biedt ondersteuning bij het ontplooien van competenties en management skills.

YESS biedt op maat gemaakte coachingstrajecten aan die worden afgestemd op de persoonlijkheid, wensen en ambities van de professional. Per traject wordt bekeken welke technieken en werkvormen het beste aansluiten bij de geformuleerde doelstellingen en hoeveel sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

YESS werkt hierbij samen met verschillende externe coaches. Zij hebben jarenlange ervaring met executive coaching en sluiten aan bij het niveau dat YESS hanteert. Zo kunnen we de juiste match tussen coach en professional garanderen.

 

Inspiratie Gesprekken

YESS biedt ook de mogelijkheid tot inspiratie gesprekken met Sandra Lutchman. Met name vrouwelijke en multiculturele professionals zijn daarbij de doelgroep.

Team Coaching

Een externe coach van YESS biedt uitkomst wanneer uw organisatie niet optimaal functioneert of de interactie binnen het team niet soepel verloopt. We maken de individuele competenties van teamleden inzichtelijk met behulp van team coaching. Onze consultants helpen de samenwerking binnen uw organisatie te stroomlijnen en laten zien welke manieren van motiveren en feedback geven het meest effectief zijn. YESS ondersteunt u bij het definiëren en uitdragen van professionele normen en waarden en bij het creëren van een gezamenlijke toekomstvisie. Het YESS team coaching-traject is tailor made en wordt samengesteld aan de hand van uw doelstellingen.

Wat levert een YESS coachingstraject u op?

  • Inzicht in de eigen kernkwaliteiten en valkuilen met als doel persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Meer impact en effectiviteit van uw leiderschap
  • Succesvol omgaan met stressvolle situaties
  • Een concreet actieplan en helderheid over de volgende stap in uw professionele ontwikkeling