Uw Carrière

Inschrijven voor kandidaten

We zouden graag uw curriculum vitae ontvangen.  Gelieve uw CV als een pdf of Word document toe te voegen aan uw e-mail. Vermeld hierbij de volgende gegevens in uw e-mail: contactgegevens, opleidingsniveau, functiegebied en sector, informatie over uw huidige werksituatie, salarisindicatie en ambities. De consultants van YESS lezen het zorgvuldig en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre uw achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die YESS normaliter in portefeuille heeft. U zult hierover terugkoppeling ontvangen.

Wij verzekeren u dat de informatie die u aan ons verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en dat deze niet aan derden ter kennis wordt gebracht zonder uw voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming.

 

De YESS aanpak

Vermeld de volgende gegevens in uw e-mail:

  • Contactgegevens
  • Opleidingsniveau
  • Functiegebied en sector
  • Informatie over uw huidige werksituatie
  • Salarisindicatie
  • Ambities

100 Days

Bij een nieuwe functie zijn de eerste 100 dagen van groot belang. Of een professional zich succesvol zal ontwikkelen binnen de nieuwe organisatie hangt vaak af van deze dynamische periode. Deze recent door YESS geplaatste kandidaten vertellen in 100 seconden over hun motivaties, bevindingen en ambities tijdens hun eerste 100 dagen.

An Moorman
Policy Advisor Venture Capital NVP

Hugo Bongers
Head Digital Impact Fund ABN AMRO

Titus Tielens
Manager Business Case & Financing PALLAS

Jantien Aerts
Programme Director Coöperatie 2020 FloraHolland

YESSJOBSS

YESS ondersteunt toonaangevende organisaties bij het identificeren van ondernemende, hoogopgeleide en ambitieuze kandidaten. Op verzoek kunnen we ook specifieke searches doen naar uitsluitend vrouwelijke of multiculture kandidaten. Om een idee te geven van de actuele opdrachten die wij momenteel in onze portefeuille hebben, kunt u hier de vacante functies bekijken. Omwille van vertrouwelijkheid staan niet alle opdrachten op onze website.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vacature kunt u uw motivatie en curriculum vitae per e-mail naar contact@yessboercroon.nl sturen.

Horizon College – Directeur Gezondheidszorg, Welzijn & Sport

Voor het Horizon College zijn wij op zoek naar een verbindende, mensgerichte en daadkrachtige Directeur Gezondheidszorg, Welzijn & Sport.

Lees verder...

NIBC – Sr. Associate/Vice President Leveraged Finance

NIBC is a Dutch investment bank that services a diverse range of clients from offices in The Hague, Frankfurt and London. NIBC is an entrepreneurial and dynamic bank and focuses on financing acquisitions of midcap. NIBC’s sectors of expertise are, among others, (fin)tech, infrastructure, and shipping.

Lees verder...

Stiga – Regional Sales Manager

For Stiga, we are looking for a results-driven regional sales manager with a strong commercial mindset.

Lees verder...

Stiga – Finance Director Benelux, Germany & Switzerland

For Stiga, a multinational company in consumer electronics, we are looking for a business-driven regional finance director Benelux & DACH.

Lees verder...

Talent Sourcing Associate

Op zoek naar een kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van HR, talentontwikkeling en leiderschap? YESS, onderdeel van Boer & Croon, is op zoek naar een Talent Sourcing Associate, dé ideale start van je carrière om de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven goed te leren kennen.

Lees verder...

Management Assistente YESS International Consultants

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve Management Assistente voor 24 uur per week (in de toekomst mogelijk 32-40 uur) die als spin in het web fungeert in een divers team.

Lees verder...

Hollister – Key Account Manager

Hollister, een internationaal, ondernemend en innovatief bedrijf actief in de medical devices, is op zoek naar een strategisch sterke Key Accountmanager voor de Nederlandse markt.

Lees verder...

Talent Manager

Om ons team te versterken zijn YESS en Boer & Croon op zoek naar een ambitieuze en resultaatgerichte Talent Manager die zowel voor interim- als vaste rollen in de lead is voor het volledige searchproces.

Lees verder...

Site Manager

Voor onze klant, een internationaal sterk groeiende organisatie actief binnen de Supply chain sector en gevestigd in de regio Eindhoven, zijn we op zoek naar een ambitieuze Site Manager, met een track record in het aansturen van grote groepen mensen die leiding zal geven aan een logistieke centra in Zuid Nederland.

Lees verder...

Boer & Croon – Manager Finance & Technology

Voor Boer & Croon zijn wij op zoek naar een Manager Finance & Technology die diverse rollen binnen optimalisatie- en transformatievraagstukken die spelen op de CFO-agenda zal vervullen.

Lees verder...

Global Talent Director

 For our client, an international and innovative technology services provider, we are looking for an ambitious and experienced Global Talent Director.

Lees verder...

(Associate) Director Project Finance Energy Transition & Digitalization

For our client ABN AMRO, we are currently looking for an ambitious and driven (Associate) Director Sustainability & Digitalization to expand the Commercial Banking Project Finance team.

Lees verder...

Getec Park Emmen – Finance Director

For our client Getec Park Emmen, we are currently looking for an experienced Finance Director to expand their Management Team.

Read more...

Investment Associate

For our client, an independent and research-driven investmentment company, we are currenly looking for an ambitious Investment Associate to expand the Public Markets team.

Lees verder...

Coaching

Executive Coaching

Voor de serieuze en ambitieuze professional die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen is een doelgericht coachingstraject zeer waardevol. Een externe coach voorziet de professional van creatieve inzichten en biedt ondersteuning bij het ontplooien van competenties en management skills.

YESS biedt op maat gemaakte coachingstrajecten aan die worden afgestemd op de persoonlijkheid, wensen en ambities van de professional. Per traject wordt bekeken welke technieken en werkvormen het beste aansluiten bij de geformuleerde doelstellingen en hoeveel sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

YESS werkt hierbij samen met verschillende externe coaches. Zij hebben jarenlange ervaring met executive coaching en sluiten aan bij het niveau dat YESS hanteert. Zo kunnen we de juiste match tussen coach en professional garanderen.

 

Inspiratie Gesprekken

YESS biedt ook de mogelijkheid tot inspiratie gesprekken met Sandra Lutchman. Met name vrouwelijke en multiculturele professionals zijn daarbij de doelgroep.

Team Coaching

Een externe coach van YESS biedt uitkomst wanneer uw organisatie niet optimaal functioneert of de interactie binnen het team niet soepel verloopt. We maken de individuele competenties van teamleden inzichtelijk met behulp van team coaching. Onze consultants helpen de samenwerking binnen uw organisatie te stroomlijnen en laten zien welke manieren van motiveren en feedback geven het meest effectief zijn. YESS ondersteunt u bij het definiëren en uitdragen van professionele normen en waarden en bij het creëren van een gezamenlijke toekomstvisie. Het YESS team coaching-traject is tailor made en wordt samengesteld aan de hand van uw doelstellingen.

Wat levert een YESS coachingstraject u op?

  • Inzicht in de eigen kernkwaliteiten en valkuilen met als doel persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Meer impact en effectiviteit van uw leiderschap
  • Succesvol omgaan met stressvolle situaties
  • Een concreet actieplan en helderheid over de volgende stap in uw professionele ontwikkeling