Uw Carrière

Inschrijven voor kandidaten

We zouden graag uw curriculum vitae ontvangen.  Gelieve uw CV als een pdf of Word document toe te voegen aan uw e-mail. Vermeld hierbij de volgende gegevens in uw e-mail: contactgegevens, opleidingsniveau, functiegebied en sector, informatie over uw huidige werksituatie, salarisindicatie en ambities. De consultants van YESS lezen het zorgvuldig en zullen een realistische inschatting maken in hoeverre uw achtergrond, ervaring en loopbaan passen bij de opdrachten die YESS normaliter in portefeuille heeft. U zult hierover terugkoppeling ontvangen.

Wij verzekeren u dat de informatie die u aan ons verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en dat deze niet aan derden ter kennis wordt gebracht zonder uw voorafgaande, uitdrukkelijke toestemming.

 

De YESS aanpak

Vermeld de volgende gegevens in uw e-mail:

  • Contactgegevens
  • Opleidingsniveau
  • Functiegebied en sector
  • Informatie over uw huidige werksituatie
  • Salarisindicatie
  • Ambities

100 Days

Bij een nieuwe functie zijn de eerste 100 dagen van groot belang. Of een professional zich succesvol zal ontwikkelen binnen de nieuwe organisatie hangt vaak af van deze dynamische periode. Deze recent door YESS geplaatste kandidaten vertellen in 100 seconden over hun motivaties, bevindingen en ambities tijdens hun eerste 100 dagen.

An Moorman
Policy Advisor Venture Capital NVP

Hugo Bongers
Head Digital Impact Fund ABN AMRO

Titus Tielens
Manager Business Case & Financing PALLAS

Jantien Aerts
Programme Director Coöperatie 2020 FloraHolland

YESSJOBSS

YESS ondersteunt toonaangevende organisaties bij het identificeren van ondernemende, hoogopgeleide en ambitieuze kandidaten. Op verzoek kunnen we ook specifieke searches doen naar uitsluitend vrouwelijke of multiculture kandidaten. Om een idee te geven van de actuele opdrachten die wij momenteel in onze portefeuille hebben, kunt u hier de vacante functies bekijken. Omwille van vertrouwelijkheid staan niet alle opdrachten op onze website.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een vacature kunt u uw motivatie en curriculum vitae per e-mail naar contact@yessboercroon.nl sturen.

Corpag – Chief Financial Officer

To facilitate the growth and further professionalize its finance function, Corpag would like to attract an ambitious and hands-on CFO who has the experience and drive to take ownership over the full finance and control function of Corpag. This position is posted in Amsterdam.

Read more...

Research Consultant

Om ons team te versterken zijn YESS en Boer & Croon op zoek naar een ambitieuze en resultaatgerichte Research Consultant die zowel voor interim- als vaste rollen in de lead is voor het volledige searchproces.

Lees verder...

International Business Director

For our client, an innovative global brand leader active in the FMCG Industry, we are looking for a Business Director with a proven track record in marketing & sales who will have global brand responsibility.

 

Read more...

NIBC – Vice President Leveraged Finance

NIBC is a Dutch investment bank that services a diverse range of clients from offices in The Hague, Frankfurt and London. NIBC is an entrepreneurial and dynamic bank and focuses on financing acquisitions of midcap. NIBC’s sectors of expertise are, among others, (fin)tech, infrastructure, and shipping.

Lees verder...

HOLLISTER – COMMERCIAL EXCELLENCE & SALESFORCE MANAGER

Hollister, een internationaal, ondernemend en innovatief bedrijf actief in de medical devices, is voor haar Benelux team op zoek naar een datagedreven Commercial Excellence Manager.

Lees verder...

Senior Digital Marketeer

Voor onze klant, een internationale speler opererend binnen de zakelijke dienstverlening, zijn we op zoek naar een Senior Digital Marketeer die verantwoordelijk wordt voor het ontwikkelen en aansturen van alle marketing activiteiten voor de Nederlandse markt.

Lees verder...

CRM & Database Marketing Lead

Voor onze opdrachtgever, een ontwikkelaar van interactieve software gericht op het basisonderwijs, zoeken wij een CRM & Database Marketing Lead.

Lees verder...

Partner Operations – Boer & Croon

Voor Boer & Croon zijn wij op zoek naar een Partner Operational Excellence die verantwoordelijkheid zal dragen voor het onderhouden van cliëntrelaties, het acquireren van opdrachten, het toezicht houden op de uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden, cliënttevredenheid en goede financiële resultaten in de opdrachtenportefeuille.

Lees verder...

DPD Nederland – Hub Manager Oirschot

Voor het aansturen van de Hub Oirschot zijn wij op zoek naar een stevige ambitieuze logistieke professional met ruime operationeel leidinggevende ervaring die het als een uitdaging ziet de hub verder te optimaliseren en zorg te dragen voor een hoge kwaliteit en een veilige werkomgeving.

Lees verder...

Boer & Croon – Manager Finance & Technology

Voor Boer & Croon zijn wij op zoek naar een Manager Finance & Technology die diverse rollen binnen optimalisatie- en transformatievraagstukken die spelen op de CFO-agenda zal vervullen.

Lees verder...

Partner Publiek Domein – Boer & Croon

Boer & Croon Executive Management (Boer & Croon) is een toonaangevend managementbureau. Ontstaan vanuit haar sterke interim management specialisatie op topniveau heeft Boer & Croon zich ontwikkeld tot aanbieder van een breed pakket van diensten en proposities, waaronder diverse management solutions, herstructurering, programma management, interim management en executive search. Om haar marktpositie in de publieke sector te versterken is Boer & Croon op zoek naar een pragmatische en commerciële Partner Publiek Domein.

Lees verder...

Coaching

Executive Coaching

Voor de serieuze en ambitieuze professional die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen is een doelgericht coachingstraject zeer waardevol. Een externe coach voorziet de professional van creatieve inzichten en biedt ondersteuning bij het ontplooien van competenties en management skills.

YESS biedt op maat gemaakte coachingstrajecten aan die worden afgestemd op de persoonlijkheid, wensen en ambities van de professional. Per traject wordt bekeken welke technieken en werkvormen het beste aansluiten bij de geformuleerde doelstellingen en hoeveel sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

YESS werkt hierbij samen met verschillende externe coaches. Zij hebben jarenlange ervaring met executive coaching en sluiten aan bij het niveau dat YESS hanteert. Zo kunnen we de juiste match tussen coach en professional garanderen.

 

Inspiratie Gesprekken

YESS biedt ook de mogelijkheid tot inspiratie gesprekken met Sandra Lutchman. Met name vrouwelijke en multiculturele professionals zijn daarbij de doelgroep.

Team Coaching

Een externe coach van YESS biedt uitkomst wanneer uw organisatie niet optimaal functioneert of de interactie binnen het team niet soepel verloopt. We maken de individuele competenties van teamleden inzichtelijk met behulp van team coaching. Onze consultants helpen de samenwerking binnen uw organisatie te stroomlijnen en laten zien welke manieren van motiveren en feedback geven het meest effectief zijn. YESS ondersteunt u bij het definiëren en uitdragen van professionele normen en waarden en bij het creëren van een gezamenlijke toekomstvisie. Het YESS team coaching-traject is tailor made en wordt samengesteld aan de hand van uw doelstellingen.

Wat levert een YESS coachingstraject u op?

  • Inzicht in de eigen kernkwaliteiten en valkuilen met als doel persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Meer impact en effectiviteit van uw leiderschap
  • Succesvol omgaan met stressvolle situaties
  • Een concreet actieplan en helderheid over de volgende stap in uw professionele ontwikkeling