Executive Search

Executive Search

Executive Search Amsterdam

Ons trackrecord in executive search toont aan dat YESS International Consultants hier al meer dan 25 jaar de juiste partner voor is. YESS is actief binnen vele dynamische markten en functiegebieden.

Kenmerkend voor ons zoekproces is de transparante en gestructureerde aanpak. Daarbij staat onze kennis van de ontwikkelingen binnen uw organisatie en bedrijfstak centraal. Door de professionele betrokkenheid en onze aandacht voor persoonlijke vaardigheden wordt de ideale kandidaat snel geïdentificeerd.

Mensen maken altijd het cruciale verschil binnen een organisatie. Zij zijn degenen die de doelstellingen definiëren en behalen, nieuwe strategieën ontwikkelen en professionaliseringsslagen doorvoeren. De meest duurzame succesfactor binnen een organisatie is dan ook het nemen van een gefundeerde beslissing over nieuwe professionals, managers en directieleden.

YESS is gevestigd in Amsterdam maar werkt landelijk.

YESS Executive Search

De strategie van YESS consultants is gebaseerd op hun kennis van de betreffende industrie en functie, alsmede hun jarenlange ervaring binnen executive search. Onze executive search associates werken  nauw samen met de consultants, waarbij ze continu de loopbaanstappen van ambitieuze professionals en potentiële senior managers binnen uiteenlopende bedrijfssectoren en functiegebieden in kaart brengen.

Onze consultants hebben zelf jarenlang management- en consultancyposities vervuld. Hierdoor beschikken ze over een uitgebreid netwerk en begrijpen ze wat de uitdagingen en verwachtingen zijn binnen uw bedrijf. In samenwerking met onze research associates leggen ze een verbinding tussen getalenteerde kandidaten en de sleutelposities binnen uw organisatie. Ons netwerk bevat ook multiculturele professionals.

YESS is opgericht door Egon Zehnder.

De YESS aanpak

De kerncompetenties waar de YESS-kandidaat in uitblinkt:

  • Strategisch denken
  • Resultaatgerichtheid
  • Leiderschap & change management
  • Teamwork

Ontdek de nieuwste artikelen & interviews op #YESSNEWSS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief #YESSNEWSS